Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback > Old Suggestions
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2010, 10:21 AM   #1
Scatty
Treasure hunter
 
Scatty's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Little big small world
Posts: 1,903
Default Threads displaying problem?

I wonder what's going wrong here. Being on the main page of the forum I seem to be able to see some threads in some sub-forums, but when I go to these subforums some or one of the newest thread(s) in some of them are not shown so I can't seem them. The only way to access them is a direct jump to the last post of one of those threads from the main forum page.
Examples being the screenshots below from a thread in 3x Blah and the thread to yesterday's added game Uninvited. I noticed that strange happening only yesterday though it's possible that it's been happening already earlier, too.
Before the question(s) arise(s), I have cookies activated with exception to allow them for Abandonia, and I'm using Firefox 3.5.8. Pressing CTRL+F5 to completely reload the site doesn't help either.



Edit: thanks to Paco and Horseman the problem has been solved, clearing the cache did the thing

Last edited by Scatty; 13-03-2010 at 10:37 AM.
Scatty is offline                         Send a private message to Scatty
Reply With Quote
Old 13-03-2010, 11:10 AM   #2
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

what have you done to your poor firefox?
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 13-03-2010, 12:57 PM   #3
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

Quote:
Originally Posted by Scatty View Post
Edit: thanks to Paco and Horseman the problem has been solved, clearing the cache did the thing
It should be working from now on - I added several template hacks that ought to prevent the users' browsers caching any of the forum pages - but if you see the problem again, let me know.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 14-03-2010, 05:33 PM   #4
Scatty
Treasure hunter
 
Scatty's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Little big small world
Posts: 1,903
Default

Quote:
Originally Posted by _r.u.s.s. View Post
what have you done to your poor firefox?
Firefox - RedShift V.3 Theme
Windows - StyleXP, visual style - XBox
Scatty is offline                         Send a private message to Scatty
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New threads Sal Old Suggestions 10 01-01-2008 09:27 PM
Old Threads thebes Blah, blah, blah... 46 25-09-2007 05:11 PM
Threads Being Closed Data Blah, blah, blah... 13 07-06-2006 09:20 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 11:15 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.