Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting > General compatibility fixes
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2007, 05:02 PM   #1
juankp
Newbie

 
Join Date: Mar 2007
Location: ,
Posts: 4
Post

Hi, I've found my old King's Quest VI Cd, and tried to run it in Windows XP... It didn't work... So I created a Virtual PC with MS Virtual PC, installed Windows 98, and now I can play again...
juankp is offline                         Send a private message to juankp
Reply With Quote
Old 16-03-2007, 05:44 PM   #2
Dillon
Forum hobbit

 
Join Date: Oct 2004
Location: Columbus, United States
Posts: 32
Default

That's very nice, I do it with dosbox myself, its really cool, but the 3d animation at the intro wont work...
Dillon is offline                         Send a private message to Dillon
Reply With Quote
Old 16-03-2007, 06:55 PM   #3
win98
In the loop on hardware.
 
win98's Avatar

 
Join Date: Apr 2005
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 890
Default

The Kings Quest games are all very good.
win98 is offline                         Send a private message to win98
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
King's Quest Iv (or Space Quest Vga) Centurion Troubleshooting 5 29-07-2010 09:39 PM
Help? King's Quest 5 dosgamer Troubleshooting 1 05-06-2006 04:59 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 08:34 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.