Go Back   Forums > Abandonia.com > The ISO Cellar > C
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15-02-2009, 01:51 PM   #1
Paco
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Paco's Avatar



 
Join Date: May 2007
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 2,988
Send a message via ICQ to Paco Send a message via MSN to Paco Send a message via Yahoo to Paco
Default Conqueror - A.D. 1086

Conqueror - A.D. 1086

Info: MobyGames

Download(s):Uploaded by: Ermuli
__________________
Legends will never die.

Check here for Maps i made

Last edited by Professor Oak; 12-10-2010 at 06:57 PM. Reason: added alternative link
Paco is offline                         Send a private message to Paco
Reply With Quote
Old 03-07-2009, 02:15 AM   #2
spartican
Newbie

 
Join Date: Nov 2007
Location: Jacksonville, United States
Posts: 13
Default

is anyone one else haveing trouble when the min the screen? and any tip's to make some gold in this game.
spartican is offline                         Send a private message to spartican
Reply With Quote
Old 15-09-2009, 05:20 AM   #3
MagnusX
Forum hobbit

 
Join Date: Sep 2008
Location: Montreal, Canada
Posts: 32
Default

Do I download everything in order to use it? There's no ISO file.

I'm a newbie when it comes to this...
MagnusX is offline                         Send a private message to MagnusX
Reply With Quote
Old 15-09-2009, 09:27 AM   #4
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

there will be clone cd file after you unpack it
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 17-09-2009, 03:31 AM   #5
MagnusX
Forum hobbit

 
Join Date: Sep 2008
Location: Montreal, Canada
Posts: 32
Default

Quote:
Originally Posted by _r.u.s.s. View Post
there will be clone cd file after you unpack it
The clone cd file doesn't work, Virtual CloneDrive gives me an error when i try to mount it.

Last edited by MagnusX; 17-09-2009 at 04:18 AM.
MagnusX is offline                         Send a private message to MagnusX
Reply With Quote
Old 17-09-2009, 12:25 PM   #6
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

you most probably didn't "unecm" it, run unecm.bat
gee, it's the only batch file in the directory, do i have to tell you this?
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 17-09-2009, 10:32 PM   #7
MagnusX
Forum hobbit

 
Join Date: Sep 2008
Location: Montreal, Canada
Posts: 32
Default

Quote:
Originally Posted by _r.u.s.s. View Post
you most probably didn't "unecm" it, run unecm.bat
gee, it's the only batch file in the directory, do i have to tell you this?
Well apart from my mentioning earlier that I'm a newb when it comes to this stuff, I tried running the Executable rather than the batch file and it opened and closed the command prompt quickly. I figured the executable file was supposed to work, but now I know better.

Anyways, everything seems to be working now. Thank you very much for helping me out!

Noticed Novastorms in the cellar, gotta get that!

Last edited by MagnusX; 17-09-2009 at 10:51 PM.
MagnusX is offline                         Send a private message to MagnusX
Reply With Quote
Old 17-09-2009, 10:58 PM   #8
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

no problems
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 15-01-2010, 08:42 AM   #9
catchaserguns
Games Master

 
Join Date: May 2006
Location: Spokane, United States
Posts: 317
Default

This game does not run on XP and I don't have a dos compatible sound card on my Windows 95 machine.
catchaserguns is offline                         Send a private message to catchaserguns
Reply With Quote
Old 15-01-2010, 10:41 AM   #10
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

It's a dosgame.
D'oh.
==> dosbox.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Conqueror Ad 1086 And Lord Of The Realm Ii Aramazon Gaming Zone 7 15-11-2010 08:38 PM
Conquer A.d 1086 Maverick1982 Troubleshooting 17 17-09-2009 03:36 AM
Conqueror - AD 1086 Delibator Approved Requests 27 26-01-2009 06:37 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:01 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.