Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback > Old Suggestions
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25-06-2010, 06:24 PM   #1
Aroman
Newbie
 
Aroman's Avatar

 
Join Date: Jun 2010
Location: ,
Posts: 6
Default Posts not showing up to me?

Hey, I'm having a problem with posting messages...

Basically, I'll post a thread or post in a thread, and it'll show that I posted immediately afterward, but if I go to a different page and come back, it'll look as if I never posted.

For example, I posted in the thread titled "And your real name is?" today, but now it's not showing my own post when I go to the thread.

So, can anyone help me figure out what's going on?
__________________
"Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere." ~Carl Sagan
Aroman is offline                         Send a private message to Aroman
Reply With Quote
Old 25-06-2010, 06:31 PM   #2
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,275
Default

Are you connecting through a proxy?
Is page caching enabled in your browser?
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 25-06-2010, 06:39 PM   #3
Aroman
Newbie
 
Aroman's Avatar

 
Join Date: Jun 2010
Location: ,
Posts: 6
Default

Well, I'm not connected through a proxy or anything, but I was using Google Chrome and I just tried Firefox, and everything is showing up and working perfectly all of a sudden...

Very Odd.
__________________
"Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere." ~Carl Sagan
Aroman is offline                         Send a private message to Aroman
Reply With Quote
Old 25-06-2010, 08:00 PM   #4
ayoeness
Sleep doll, mommy's mining
 
ayoeness's Avatar


 
Join Date: Nov 2008
Location: Kjobenhavn, Denmark
Posts: 152
Default

Chrome isn't really working at all with the site, so it's a good plan to stay away from it.
__________________
Crowley had been extremely impressed with the warranties offered by the computer industry, and had in fact sent a bundle Below to the department that drew up the Immortal Soul agreements, with a yellow memo form attached just saying: "Learn, guys."
ayoeness is offline                         Send a private message to ayoeness
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Castle Ralf not showing on text-based clusher Old Suggestions 6 21-03-2010 11:11 AM
About the Forum not showing Mighty Midget Old Suggestions 0 21-12-2008 12:04 AM
Posts: N/A? zymn Old Suggestions 4 07-04-2008 01:18 PM
Better Way Of Showing The Translations Northowl Old Suggestions 9 23-08-2006 10:30 AM
Forums Not Showing New Posts? TheSmyth Tech Corner 6 22-04-2005 10:12 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 09:09 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.