Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29-06-2008, 10:22 PM   #1
jukingeo
Newbie

 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6
Default Dark Seed 2

Hello,

I have downloaded a couple of games from the site. One of the first was the original Dark Seed game in which I was able to play in DosBox. I had absolutely no problems with the game there.

However, now I have downloaded Dark Seed 2 and it plays through Windows XP. So installed the game there and I do get the introduction and first conversations in the game, but when control is reverted back to me, if I try to leave the first room or examine anything in the room, about 10 boxes pop up saying that I have a "stack overflow" error.

I would like to know how to rectify the problem.
jukingeo is offline                         Send a private message to jukingeo
Reply With Quote
Old 29-06-2008, 10:32 PM   #2
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Right-click the game exectuable -> [Properties] -> [Compatibility]. Set it to Windows 95.

Did this change anything?
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 30-06-2008, 09:21 PM   #3
jukingeo
Newbie

 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Right-click the game exectuable -> [Properties] -> [Compatibility]. Set it to Windows 95.

Did this change anything?
No it didn't,

I tried to catch more of the error message just now and it is saying something like this:

load glue file: unable to load glOO file

WTH is a glue file?

At any rate, I don't really care what it is, but how to fix it is the question.

Any ideas?

Thanx,
Geo
jukingeo is offline                         Send a private message to jukingeo
Reply With Quote
Old 30-06-2008, 09:53 PM   #4
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Hm, looks like the copy is incomplete or sth.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 25-10-2008, 03:04 PM   #5
methuselah
Newbie

 
Join Date: Mar 2006
Location: Kankakee, United States
Posts: 12
Default

I am running Mandriva Linux 2007.0 with Wine 1.0 installed. Running the Darkseed 2 download found here under Wine displays a message box asking me to reset my display resolution to 640x480, which I do not want to do, just to run a single game. Has anyone had better success running this game under Wine?
methuselah is offline                         Send a private message to methuselah
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dark Seed II Reup Games Discussion 115 27-08-2013 09:26 PM
Iron Seed esgmaster Approved Requests 7 16-03-2010 08:10 PM
Dark Seed Ii Guest_bobby_* Troubleshooting 10 07-04-2007 03:22 PM
Dark Seed 2 Guest_matthew_* Troubleshooting 1 11-09-2006 11:43 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 03:39 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.