Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting > General compatibility fixes
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20-03-2012, 09:07 AM   #11
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

Replaced the archive with a revised version, adding QuickTime 2.1.2.59 (apparently required to run Frankenstein: Through the eyes of a Monster)
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 20-03-2012, 10:53 PM   #12
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Replaced the archive with a revised version, adding QuickTime 2.1.2.59 (apparently required to run Frankenstein: Through the eyes of a Monster)
Yeah, read that on Vogons, now lets hope it doesn't break another QT game.
Man, all those QT versions were a real pain in the a*s.....

BTW, moi is always in for some testruns, but: download link seems to be dodgy ....???? Can't down the RAR apparently, only get a lot of garbage.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 23-03-2012, 02:45 PM   #13
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

Seems the MIME type wasn't set right in the directory. Fixed.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 24-03-2012, 05:59 AM   #14
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

THX.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 09-04-2012, 01:16 AM   #15
punkyplatypus
Newbie

 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default

I'm having issues unpacking the Windows 3.11 rar linked. I followed your steps in the dosbox tutorial (power dolls ran fine), then I found this thread and another for running SimTower. I follow your instructions in the latter, but am unable to find MAIN or File Manager mentioned.

I tried unpacking the Windows 3.11 file again and noticed that it was flagged as a failure. Thinking the extractor I was using might be the cause, I tried two others (free rar extract frog, the extractor, and winrar 32-bit). All failed.

I'm running Windows 7, trying to run SimTower. Files extracted cap, extractor error message cap, and dosbox illegal commands

Just wondering if I'm missing something or if there's a known issue or if I'm just SOL.
punkyplatypus is offline                         Send a private message to punkyplatypus
Reply With Quote
Old 09-04-2012, 02:00 AM   #16
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

The error message means your download was interrupted before it could be completed. You need to redownload the archive. The correct archive size is approximately 14 MB (14*769*279 bytes to be exact).
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 09-04-2012, 05:16 AM   #17
punkyplatypus
Newbie

 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
The error message means your download was interrupted before it could be completed. You need to redownload the archive. The correct archive size is approximately 14 MB (14*769*279 bytes to be exact).

I tried that before posting, but it didn't work. However the archive size wasn't correct, so I tried again. This time it worked like a charm. Too much porn in the background the first couple times, I guess. Anyways, thanks man
punkyplatypus is offline                         Send a private message to punkyplatypus
Reply With Quote
Old 18-05-2012, 09:18 AM   #18
Pbplayer
Newbie

 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Default

I tried to follow this guide, but when I type in windows.bat it just says it's an illegal command. Currently I mounted DOSBox to c c:\example\, then I unpacked this download to that folder. Is this not what I'm supposed to be doing?
Pbplayer is offline                         Send a private message to Pbplayer
Reply With Quote
Old 18-05-2012, 10:57 AM   #19
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

This is what you're supposed to be doing.
Check if you're currently on the Z: or C: mount (the letter DOSBox shows at the beginning of the command prompt) - if on Z: enter C: to change to the C: mount.
If you are on the C: mount and the problem continues, enter dir /w and tell me what you get (or post a screnshot, either way works).
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 03-09-2012, 01:37 AM   #20
ufo2222
Newbie

 
Join Date: Sep 2012
Location: ,
Posts: 9
Default

I am a noob for asking this. but is this legal?
ufo2222 is offline                         Send a private message to ufo2222
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Earthsiege 2 Install via Windows 3.1 in DOSBox - Share.exe is requisted holydiver95 Troubleshooting 4 07-11-2010 04:16 PM
Windows 3.1 in DosBox - No Sound holydiver95 Tech Corner 2 20-08-2010 11:23 PM
Dosbox 0.73 and Windows 7 [Basic howto] dosraider Tutorials 4 04-08-2010 03:30 PM
How to install Windows 3.1x in Dosbox from scratch Napostriouf Tutorials 0 23-06-2009 06:38 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 01:29 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.