Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2005, 08:48 AM   #1
Guest_Nemesis
Guest
Default

I just get displayed a lot of XXX during the setup and (of course) the game doesnt start without proper setup. Help would be greatly appreciated.
                       
Reply With Quote
Old 12-06-2005, 06:50 PM   #2
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

What are your computer specs and do you use DOSBox?
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 19-06-2005, 11:04 AM   #3
Guest_Nemesis
Guest
Default

Ive got a pretty old Notebook (Fujitsu FMV 6233) with 233 Mhz and Win 98 running on it. My graphic card is a Rage Lt Pro Agp 2x. No, I dont use Dosbox (dont need to under Win 98, right?)
                       
Reply With Quote
Old 20-06-2005, 03:22 AM   #4
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

No, you don't need DOSBox under Win98. Your computer is not even powerfull enough to even consider using that program anyways.

I do not really understand your problem. You say that all what you see is a lot of x's at setup... Any more info on the problem? What does it really look like?
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 24-06-2005, 09:29 AM   #5
Guest_Nemesis
Guest
Default

The exact problem is that where there should text be displayed I can just see xxx. So I can but guess what Im currently clicking. I mean there is not a single letter other than x. And -of course- the game doesnt run without a proper setup.
                       
Reply With Quote
Old 24-06-2005, 03:34 PM   #6
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

Hummm, is there some nationality settings associated with the game? Like, is it a game from Japan or China which require some special font? Perhaps you only need to set your nationality setting to something else under Windows (tough I'm fairly sure it's not the problem).

I try to think about a similar problem which may have happened to me before but unfortunatly I have no clue. Posting a screenshot would help me tremendously here if it is possible for you to do.

My best bet would be a graphical twich because of incompatible graphic drivers... But this in itself doesn't mean and help much.
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 05-07-2005, 08:17 AM   #7
Guest_Nemesis
Guest
Default

Well, maybe theres nothing we can do about it. Definitely a shame but no tragedy though. Im currently studying abroad and Ill try again on my desktop after I return home in 2 months. Thanks for trying to help!
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
You Are Evil If... THEEVILOFMEN Forum Games 926 28-12-2010 03:15 AM
Balor Of The Evil Eye Connery Troubleshooting 6 28-04-2006 06:55 PM
What You Would Do If You Were An Evil Overlord Fawfulhasfury Blah, blah, blah... 8 19-09-2005 07:03 PM
Evil's Playground Blood-Pigggy Programming 115 16-08-2005 07:32 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 04:00 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.