Go Back   Forums > Community Chatterbox > Tech Corner
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2005, 02:55 PM   #1
Grinder
Funkpilz Inc.


 
Join Date: Feb 2005
Posts: 476
Default

I was just going over my PC collection.
i have:

Tandon 286 SL II, 12Mhz, 5,25" and 3,5" Floppy

Yakumo Pentium 133Mhz, Win 95,1GB HDD, Floppy and CD

Pyramid Pentium 166Mhz, Win 95,2GB HDD, Floppy and CD

Toshiba Sattelite Pro 2000 Mhz, win XP, 40GB HDD, CD and ext. Floppy

Compaq DeskPro 166Mhz, Dos 6.22, 2GB HDD, Floppy and CD

That is my PC collection so far. So what kind of Pcs do you have?
Maybe you could even make pics and post them? (I don't have a digicam)
Grinder is offline                         Send a private message to Grinder
Reply With Quote
Old 03-04-2005, 03:21 PM   #2
NrmMyth
Hero Gamer

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 454
Default

I have this one that I'm using right now at me!

Mine previous two I sold! :bleh:
__________________
Never mess with me when I have a cougar, Never!
NrmMyth is offline                         Send a private message to NrmMyth
Reply With Quote
Old 03-04-2005, 03:51 PM   #3
Grinder
Funkpilz Inc.


 
Join Date: Feb 2005
Posts: 476
Default

actually i was serious. So what are the specs.
oh, and :bleh: yourself!
Grinder is offline                         Send a private message to Grinder
Reply With Quote
Old 04-04-2005, 02:56 PM   #4
Omuletzu
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10

 
Join Date: Mar 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 1,529
Send a message via MSN to Omuletzu Send a message via Yahoo to Omuletzu
Default

I have three computers:
First, my brothers, which i use everyday, because it has internet connection, but i don't really know it's specs, since i don't look after it... it should be something like :
Athlon @ 1700+, Radeon 9600, with 128 memory, 512 RAM and a 80 gig HDD + DVD writer + CD writer
Now come my gems:
Compaq deskpro 2000, P2 @ 300 Mhz, 4 Mb on board Matrox MGA mystique, 64 RAM(will soon have 128), 2 HDDs, which sum up 6 Gbs, Epson Lx 100 printer, which i had since 95, and it still works flawlessly(!), ESS 1869
My dos system: P1 @166, 2 Mb S3 trio video card, ESS 1868 sound card, 96 RAM, 1 Gb Hdd

Yes... i'm an intel fan :bleh:
Omuletzu is offline                         Send a private message to Omuletzu
Reply With Quote
Old 04-04-2005, 08:25 PM   #5
MdaG
Abandonia Homie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 545
Send a message via ICQ to MdaG Send a message via AIM to MdaG Send a message via MSN to MdaG Send a message via Yahoo to MdaG
Default

DELL Latitude D800 *Laptop with Widescreen*

My specs:

Pentium M 1.4 GHz
WSXGA+ LCD 15.4"
768Mb 266MHz DDRAM Memory
40GB (5400 RPM) 9.5MM IDE Hard drive + 250GB External Maxtor One Touch
4X DVD+RW
64MB nVidia NV28 Graphics card
Internal Bluetooth card
Conexant D480 MDC 56k v.92 modem
SigmaTel STAC9750 chipset
Broadcom 570x Gigabit Ethernet controller
Truemobile 1300 WLAN

Dual booting XP Pro and Gentoo Linux
__________________
-=Firthy2002=-
------------------
My LiveJournal
MdaG is offline                         Send a private message to MdaG
Reply With Quote
Old 04-04-2005, 10:40 PM   #6
Unknown Hero
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Aug 2004
Location: Split, Croatia
Posts: 1,028
Default

Let's see.......still getting picture......still......*The system has overloaded. Don't try to count your computers anymore!*


Seriously, when I counted the all up, I realised I have 8 working computers. *I wont give you my home adress!*

This one on which I'm working right now is:
- AMD Athlon XP 1800+
- 265MB RAM
- GeForce 2 MX 400
- HDD 80GB Samsung
- CD-RW Samsung

Others are:
- Amstrad (or Amsoft) - you play this one by putting tapes inside
- 386, 400MB HDD,... - A machine I tell you!
- 233MMX, 2MB S3 Trio, 2GB HDD,...
- AMD Athlon XP 2000+, cca 350MB RAM, 60GB HDD,.... =>My brother's
- P3 833MHz, 60GB HDD,....=>My father's
- Celeron, 15GB HDD,... => My younger brother's
- AMD Athlon XP 2000+, GeForce 4 128MB, 120GB HDD, 512MB RAM,.... => Server (yes, I do have server and net in my house in Italy - the bad thing is that I live in Croatia with my mom)
Unknown Hero is offline                         Send a private message to Unknown Hero
Reply With Quote
Old 05-04-2005, 01:25 AM   #7
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Got couple P90 and P100 (4 in total) - all dells, no OS loaded yet (waiting for more room in basement)
P200 Hawell-Packard - Win95
P233 Compaq - Win98
Dell PIII 450MHz - Win98/DOS - Using for games
Athlon XP2100 - WinXP Pro - programming, design and gaming
Dell P4 2.4 server with 520GB storage capacity

P133, 64MB memory - that serves as firewall for home network. On for long time... in the basement

Dell's laptop P4 2.4GHz, 512 ram, nVidia mobile chipset with 64MB DDR memory, CD-RW/DVD combo. Using it for work and school. Also as DOSBox platform and for emulators (more then 10 emulators loaded on it )
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 05-04-2005, 02:33 AM   #8
QBiN
Newbie

 
Join Date: Dec 2004
Location: ,
Posts: 12
Default

<Takes deep breath>...

I have (from newest to oldest... roughly):

1) P4 2.8GHz, 512 PC3200, GFX5900XT, 74GB WD Raptor
2) PIII-S 1.4GHz (512k L2 Cache), 512 PC133, GfTi4200, 40GB WD
3) Athlon 1GHz (SlotA), 392MB PC133, Gf3-Ti500, 40GB WD
4) Dell PowerEdge 2400 Server (2x P3-1GHz), 1Gig PC133 ECC, 90GB RAID0
5) K6-III+ 450MHz, 192MB PC100, ATI Radeon 32MB DDR, 10GB
6) Dual PII-300MHz, 392MB 60ns EDO, ATi Xpert@Play, 20GB
7) Dual P5-200MHz, 128MB 60ns EDO, Dual Voodoo2 12MB SLI, 6GB
8) AMD X5-133MHz, 64MB 70ns FPM, S3 Trio64, 1.6Gb
9) i486 DX2-66MHz, 64 70ns FPM, Trident 8900C, 250MB
10) AMD 386-40MHz, 8MB 30pin, Trident 8900C, 120MB
11) Packard Bell iForce (286-12MHz), 2MB DRAM, 40MB
12) IBM XT 5160 (8088-4.77MHz), 640k, 40MB RLL

...<exhales>..
And, yes, they all currently work. I have a NIC in each one so they can connect to my windows shares on my PowerEdge to transfer files (cheaper + faster than using floppies).

See why I never bother with DosBox? Why bother when I have the real thing... Hehe. k:
QBiN is offline                         Send a private message to QBiN
Reply With Quote
Old 05-04-2005, 02:43 AM   #9
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Nice collection.

I'm about to get couple 166 and 233, but would like more to find some old 386.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 05-04-2005, 05:33 AM   #10
irrelevantjet
Abandonia nerd

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 73
Default

i have a Athlon 550 that is so loosely put together and beat up software-wise that i'm the only person in the entire world who can get it to work

*example* i have to keep my finger on F8 when it starts, and then disable/enable the video card and press space twice...

no i'm not kidding
irrelevantjet is offline                         Send a private message to irrelevantjet
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Todbog's Collection Todbog Offers 23 28-06-2009 04:46 AM
Ultimate DOS Collection Romano Old News 13 07-04-2009 04:42 AM
SwampThing Art Collection SwampThing Music, Art, Movies 10 22-12-2007 08:38 AM
The Big Brag About Your Cd Collection! Tom Henrik Blah, blah, blah... 24 16-12-2004 04:24 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 10:22 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.