Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2005, 11:20 PM   #1
eternal light
Guest
Default

I try to run UU1 on dosbox but a problem (one among many) is that it says its out of ems memory? how do i fix this? i knwo it runs on dos box beacuse people have told me it does.
                       
Reply With Quote
Old 11-07-2005, 09:27 AM   #2
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Read the DosBox readme file, then check the settings you have in Dosbox.conf. Maybe you need to disable XMS or something, maybe decrease the amount of RAM your emulated machine gets.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dosbox 0.65 Config RemX Troubleshooting 15 29-12-2006 08:27 PM
Dosbox Config Mike_G Troubleshooting 2 31-10-2006 12:43 PM
Trouble With Dosbox Config~ anke Troubleshooting 3 25-09-2006 08:36 AM
Dosbox Config File J.B. Troubleshooting 12 25-02-2005 12:34 PM
Dosbox Config frustrated Troubleshooting 8 22-02-2005 06:22 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 07:31 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.