Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-07-2004, 05:21 AM   #1
ultranewbie
Abandonia nerd

 
Join Date: Jul 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 51
Default Sounds (yes, another one who doesn't get it)

Hey,

Running WindowsXP, but can't setup sounds properly on any of the games.

My hardware stats are: PCI bus 0, device 7, function 5. How do these stats correspond to IO, DMA, IRQ?

If anyone can help out - much appreciated.
ultranewbie is offline                         Send a private message to ultranewbie
Reply With Quote
 


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Master of Magic sounds and dosbox 0.72 dosraider Specific games 0 07-07-2008 12:25 PM
Police Quest 4 bug and no sounds Aurez Troubleshooting 1 30-01-2008 04:05 PM
Sounds In Games Nick Blah, blah, blah... 17 23-02-2006 09:09 AM
Beeping Sounds kleine777 Tech Corner 4 29-12-2005 10:40 AM
Midi Sounds Weird Through Dosbox Hank Troubleshooting 7 01-05-2005 05:18 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 12:31 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.