Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24-08-2007, 07:04 PM   #101
andy_blah
Newbie

 
Join Date: May 2006
Location: ,
Posts: 24
Default

I do that too, untill I have the map toofilled and I cannot build anything anymore >
Also I wanted to show you all something that I found on Youtube. It`s a theme from the credits of the game played on a piano, sounds so neat

Here it is: http://youtube.com/watch?v=w0yknDAki4M
andy_blah is offline                         Send a private message to andy_blah
Reply With Quote
Old 12-08-2008, 01:43 AM   #102
RettMikhal
Newbie

 
Join Date: Apr 2007
Location: Framingham, United States
Posts: 11
Default

What the deus! I was playing SC2000 with Dosbox for several days and now when I load my city, it's a blank slate. Strangely, I have my population but the terrain and everything I built is gone. Bullcrap.

I even had the actual CD! Though I couldn't get it to run even in 95 compatability mode and ended up using Dosbox. I thought this was the 95 install Cd but it didn't feel like working. Did they even make a Dos CD or does this thing just hate me?
RettMikhal is offline                         Send a private message to RettMikhal
Reply With Quote
Old 12-08-2008, 07:11 AM   #103
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Quote:
Strangely, I have my population but the terrain and everything I built is gone
Are you sure you haven't switched off the building etc in view options? There are a few buttons for that on the bottom of the toolbox.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 12-08-2008, 10:17 PM   #104
RettMikhal
Newbie

 
Join Date: Apr 2007
Location: Framingham, United States
Posts: 11
Default

Nope, even the terrain, hills, trees, bodies of water, they're all gone. Literally the only thing left is a plane circling looking for a runway (I didn't even have an airport), one never-ending tile of fire and some glitchy signs that don't say anything.

I tried to make a new city, and it did the same thing! It seems as soon as I close Dosbox the game forgets my city. Most non-non-heinous.
RettMikhal is offline                         Send a private message to RettMikhal
Reply With Quote
Old 13-08-2008, 06:23 AM   #105
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Sounds like a corrupt copy of the game, then. Find a different one (and try loading those savegames with it)
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 15-08-2008, 04:30 AM   #106
RettMikhal
Newbie

 
Join Date: Apr 2007
Location: Framingham, United States
Posts: 11
Default

I fixed it. I installed it via windows (because I thought it was the 95 version) and that lead to the problems. This time I mounted the CD in dosbox and installed. Works like a charm, even has the sound effects sounding mint. It's just not as fun bulldozing or laying wires without the sound effects.
RettMikhal is offline                         Send a private message to RettMikhal
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 11:38 AM   #107
camanay
Lurker

 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default

where do i download this game on this site??
camanay is offline                         Send a private message to camanay
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 12:20 PM   #108
Icewolf
Il Lupone
 
Icewolf's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Teufelsbruck, Germany
Posts: 1,338
Send a message via ICQ to Icewolf
Default

Quote:
Originally Posted by camanay View Post
where do i download this game on this site??
You don't.

It's illegal.

Check our FAQ for more info.
__________________
Icewolf is offline                         Send a private message to Icewolf
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 12:24 PM   #109
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

According to our information, it's still sold.
This one is due for a re-evaluation shortly, though.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 03-06-2009, 01:41 PM   #110
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

Quote:
Originally Posted by Icewolf View Post
It's illegal.
this whole website is illegal
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Installing Simcity 2000 djfr33 Troubleshooting 7 25-01-2011 04:52 PM
Simcity 2000 chainsoar Troubleshooting 3 16-10-2006 10:50 AM
Simcity 2000 Network Edition J'ordos Troubleshooting 0 18-06-2005 12:09 PM
Simcity 2000 evilded Troubleshooting 3 22-12-2004 09:20 PM
Simcity 2000 LotharGR Troubleshooting 4 29-06-2004 03:16 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:19 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.