Go Back   Forums > Community Chatterbox > Blah, blah, blah...
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2007, 09:55 PM   #11
Tulac
Union Leader



 
Join Date: Dec 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 1,867
Default

Still on 1.5 and there've been a couple of updates for this one too, I think it's 1.5.7, I won't mind the autupdating to v2.0 if all the plugins will work.
__________________
[14-12, 16:08] TotalAnarchy: but the greatest crime porn has done is the fact that it's all fake and emotionless, that's why I prefer anime hentai frankly
Tulac is offline                         Send a private message to Tulac
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 11:03 PM   #12
nace
Abandonia nerd

 
Join Date: Aug 2006
Location: Kavadarci, Macedonia, the former Yugoslav Republic of
Posts: 78
Default

I would mind, cause the minimum system req. FF2 wants is 128 Mb RAM, and thats all I have (for now).
nace is offline                         Send a private message to nace
Reply With Quote
Old 06-06-2007, 12:06 AM   #13
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

Why would someone even need a browser which take more memory than a normal process is way beyond me anyways... Why would you need 128 megs ram to run a notepad program?
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 06-06-2007, 09:03 AM   #14
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,567
Default

If you're concerned about RAM you could change to Opera, you won't regret it. That was the reason I changed at the time with my old 64 MB machine, but now I find Opera way better in all aspects.

http://www.opera.com/support/search/view/386/
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 06-06-2007, 08:28 PM   #15
nace
Abandonia nerd

 
Join Date: Aug 2006
Location: Kavadarci, Macedonia, the former Yugoslav Republic of
Posts: 78
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Eagle of Fire @ Jun 5 2007, 11:06 PM) [snapback]293121[/snapback]</div>
Quote:
Why would someone even need a browser which take more memory than a normal process is way beyond me anyways... Why would you need 128 megs ram to run a notepad program?
[/b]
Tell me about it. I`ll give it a try with opera - I thought it was not free though - but I could be wrong...
It`s free right?
Quote:
my firefox reboots computer and causes heavy errors sad.gif. i think i will switch to firefox 1.something instead of this 2.0 thing.

i noticed explorer behaves normally...[/b]
did this happened after you set the pipelining?
nace is offline                         Send a private message to nace
Reply With Quote
Old 07-06-2007, 08:54 AM   #16
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,567
Default

Yes Opera is completely free. Also it's never a bad idea to read the EULA if you want.
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 07-06-2007, 05:19 PM   #17
Danny252
I have a custom title!

 
Join Date: Oct 2003
Location: Telford, England
Posts: 1,303
Default

I've been on FF2 for a long while, and it's not given me problems. About the only problem is Adobe Acrobat reader hogging up resources when opening a .pdf in the browser, and I know it's just as slow and hoggy in IE.

IE didn't even work for months after IE7 came out as an update, and windows, for some reason, claims there's an IE error when trying to "Restore Active Desktop" after a problem.

FF does just fine for me, feels nicer, and all my plugins from 1.5 work.
__________________
I liked the old forum.. =/
Danny252 is offline                         Send a private message to Danny252
Reply With Quote
Old 08-06-2007, 06:15 AM   #18
Himmler
Trollmaster General
 
Himmler's Avatar

 
Join Date: Aug 2005
Location: Bucharest, Romania
Posts: 1,021
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Eagle of Fire @ Jun 5 2007, 07:13 PM) [snapback]293079[/snapback]</div>
Quote:
Quote:
i think i will switch to firefox 1.something instead of this 2.0 thing.[/b]
I've never switched to 2.0. I'm still using 1.5, as I heard 2.0 is way too buggy. Been a while since it got out tough...
[/b]
same here
Himmler is offline                         Send a private message to Himmler
Reply With Quote
Old 09-06-2007, 08:58 PM   #19
nace
Abandonia nerd

 
Join Date: Aug 2006
Location: Kavadarci, Macedonia, the former Yugoslav Republic of
Posts: 78
Default

Yeah, Opera 9 is pretty good. k:
nace is offline                         Send a private message to nace
Reply With Quote
Old 09-06-2007, 10:48 PM   #20
faeornran
Forum hobbit

 
Join Date: Mar 2007
Location: Seattle, United States
Posts: 47
Default

Firefox has always worked the best and been the fastest for me. O_o
faeornran is offline                         Send a private message to faeornran
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox Day Bobbin Threadbare Blah, blah, blah... 10 06-08-2006 02:41 PM
Faster Modem Connection TheChosen Tech Corner 10 20-09-2005 03:00 PM
Make Dosbox Larger Without Make It Fullscreen _&#092;Magus/_ Tech Corner 4 02-05-2005 08:57 PM
Faster Download? Millosh_024 Old Suggestions 26 23-02-2005 09:45 AM
Firefox Puffin Tech Corner 52 09-11-2004 02:09 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:30 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.