Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2004, 11:30 AM   #1
Kosta
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Kosta's Avatar


 
Join Date: Oct 2003
Location: Ranelagh, Ireland
Posts: 1,577
Default Zool 2

Feel free to comment and discuss this game here. Also, if you have any useful tips or tricks don't hesitate to share them with the others! Thanks!

Review and Download (if available)
__________________



Last edited by Luchsen; 22-01-2008 at 02:00 PM.
Kosta is offline                         Send a private message to Kosta
Reply With Quote
Old 13-08-2004, 04:22 PM   #2
jbergstrom
Newbie

 
Join Date: Aug 2004
Location: ,
Posts: 11
Default

You mentioned it would be hell trying to run Zool 2 on a modern computer. I however had no problems; when I ran it with VDMS, the game crashed right away to a divide overflow, but it ran just fine in DosBox!

The game was a little bit too fast for starters, but as I switched on the sound it became just OK.
jbergstrom is offline                         Send a private message to jbergstrom
Reply With Quote
Old 10-08-2005, 07:08 PM   #3
punch999
The true Shadow President
 
punch999's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Celebration, United States
Posts: 1,195
Default

Dosbox doesnt count as windows
punch999 is offline                         Send a private message to punch999
Reply With Quote
Old 11-08-2005, 09:23 AM   #4
Das Ei
Forum hobbit

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 27
Default

This game isn't good, first off, the enemies are everywhere, and you can't see them cos of the background,and this game is boring...
Das Ei is offline                         Send a private message to Das Ei
Reply With Quote
Old 20-10-2005, 05:26 PM   #5
Jartza82
Guest
Default

Played this game alot when i was kid with amiga 500.
Offtopic i know but what was same kind of aracade adventure with little bird?
                       
Reply With Quote
Old 20-10-2005, 06:29 PM   #6
A. J. Raffles
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10

 
Join Date: Apr 2005
Location: Shella, Kenya
Posts: 2,570
Default

Quote:
Originally posted by Jartza82@Oct 20 2005, 04:26 PM
Played this game alot when i was kid with amiga 500.
Offtopic i know but what was same kind of aracade adventure with little bird?
I suppose you'd better make a topic called "Zool-like arcade game featuring a little bird" or something like that in the 'favourites' forum; that'll increase your chances of somebody recognising the game...
A. J. Raffles is offline                         Send a private message to A. J. Raffles
Reply With Quote
Old 15-11-2005, 11:26 PM   #7
id6490
Guest
Exclamation

Zool2 runs fine with "divefix". I played it on a 2.8Ghz machine without problems.
The problem comes from Borland's Turbo Pascal delay procedure.

divefix available on
http://www.filelibrary.com/Contents/DOS/54/26.html

more info about Borland's fail on (and how to fix)
http://www.brain.uni-freiburg.de/~kl...cal/runerr200/
http://www.brain.uni-freiburg.de/~klaus/pa...ad.html#TpPatch

Good luck!!! :bye:
                       
Reply With Quote
Old 27-11-2005, 11:45 AM   #8
RedHeadSebbe
Super Freak
 
RedHeadSebbe's Avatar

 
Join Date: Aug 2005
Location: Kalix, Sweden
Posts: 186
Send a message via Skype™ to RedHeadSebbe
Default

I get the protection screen....Isnt that removed? :blink:
RedHeadSebbe is offline                         Send a private message to RedHeadSebbe
Reply With Quote
Old 27-11-2005, 12:43 PM   #9
Tulac
Union Leader



 
Join Date: Dec 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 1,867
Default

Try pressing enter or space and see what happens
__________________
[14-12, 16:08] TotalAnarchy: but the greatest crime porn has done is the fact that it's all fake and emotionless, that's why I prefer anime hentai frankly
Tulac is offline                         Send a private message to Tulac
Reply With Quote
Old 29-11-2005, 08:52 AM   #10
RedHeadSebbe
Super Freak
 
RedHeadSebbe's Avatar

 
Join Date: Aug 2005
Location: Kalix, Sweden
Posts: 186
Send a message via Skype™ to RedHeadSebbe
Default

Quote:
Originally posted by Tulac@Nov 27 2005, 01:43 PM
Try pressing enter or space and see what happens
I tried.....It reloaded again......Then I did it again, and it jumped out :blink:
RedHeadSebbe is offline                         Send a private message to RedHeadSebbe
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zool Kosta Games Discussion 27 24-02-2016 09:19 PM
Zool gothic_hobbit Troubleshooting 1 02-04-2006 02:37 AM
Zool arthurx1234 Gaming Zone 1 26-07-2005 08:13 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:49 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.