Go Back   Forums > Community Chatterbox > Tech Corner
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2012, 01:02 AM   #11
Capo
Unconventional member
 
Capo's Avatar


 
Join Date: Sep 2007
Location: Pescara, Italy
Posts: 933
Default

Im not that dumb

Anyway in the link below there are all the segments of the video, if anyone want to try to merge them i will appreciate.

http://www.mediafire.com/?quujlk0ml2jjnht
__________________

Capo is offline                         Send a private message to Capo
Reply With Quote
Old 10-03-2012, 01:27 PM   #12
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,487
Default

This might be the problem you were having: simply opening any of the files encoded with ZMBV in Encoder usually made it crash. I noticed Ffdshow was popping up, which I have installed as part of the K-lite pack. Check your Start menu or if icons pop up in the tray notification area. I added Encoder to its exclude list to avoid using it, and then I had no problems.

Here's the merged video. I corrected the aspect of the 320x200 parts as I said. It should be ready for YouTube.

http://dl.dropbox.com/u/15818997/Dea...te%20video.zip
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good.

Last edited by Japo; 10-03-2012 at 01:32 PM.
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 10-03-2012, 05:29 PM   #13
Capo
Unconventional member
 
Capo's Avatar


 
Join Date: Sep 2007
Location: Pescara, Italy
Posts: 933
Default

You are a genius!
Thanks a lot
__________________

Capo is offline                         Send a private message to Capo
Reply With Quote
Old 11-03-2012, 05:40 PM   #14
Capo
Unconventional member
 
Capo's Avatar


 
Join Date: Sep 2007
Location: Pescara, Italy
Posts: 933
Default

One last thing: I have added to the video the video with the abandonia logo and now the video has lost a bit of quality and is weight is passed from 80 mb to 70, i've used all the setting you have used, what im missing ?
__________________

Capo is offline                         Send a private message to Capo
Reply With Quote
Old 11-03-2012, 08:33 PM   #15
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,487
Default

You should start over with the clips from DOSBox, because every time you encode video it loses quality.

By the way, for sound I also used VBR quality at the maximum (98 in this case)
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good.
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 20-11-2012, 10:12 PM   #16
twillight
Home Sweet Abandonia
 
twillight's Avatar

 
Join Date: Nov 2005
Location: Var, Hungary
Posts: 1,398
Default

I got a recording program to be able to record non-DOS gameplays, but having trouble with the settings.

Is there any way to KNOW what fps and frequenzy is good on my machine, or that's a trial&error process?
__________________
Nothing has a meaning. You can't even say it has no meaning as that'd mean it has. - Godkiller, Defender of Anarchy
twillight is offline                         Send a private message to twillight
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Skyrim video problem yoga Tech Corner 8 19-01-2012 07:57 AM
DosBox 0.74 video codec problem yoga Tech Corner 4 22-06-2011 06:44 PM
Nvidia video card with video-in support Pellaeon Tech Corner 5 01-07-2009 08:24 PM
Pci/video Drivers And Xp Mighty Midget Tech Corner 11 05-04-2007 08:48 PM
Video Graphics Problem! vipin Tech Corner 4 24-02-2006 06:19 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:36 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.