Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2005, 10:23 PM   #11
the burning machine
Guest
Default

Help, the timepod spits me out after typing the wrong code for three times. A I owned this one once, I remember that I needed codes at this place before. Where can I find them?
Thanx
                       
Reply With Quote
Old 08-02-2005, 12:11 AM   #12
Tiny
Newbie

 
Join Date: Feb 2005
Location: Brandon, Canada
Posts: 18
Default

Anything you need to know about this game or any others in the series can be found here.

You might also want to go and ask some questions here. Tiny
Tiny is offline                         Send a private message to Tiny
Reply With Quote
Old 22-03-2005, 01:31 AM   #13
Sino
Forum hobbit

 
Join Date: Feb 2005
Location: ,
Posts: 39
Default

HELP, i cant seem to find this "bat"file, any help?
Sino is offline                         Send a private message to Sino
Reply With Quote
Old 23-04-2005, 06:22 PM   #14
danthman1
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 2
Default

how do i get the sound to work in these games?
danthman1 is offline                         Send a private message to danthman1
Reply With Quote
Old 23-04-2005, 06:29 PM   #15
Chris
Abandonia Homie
 
Chris's Avatar


 
Join Date: Feb 2005
Location: Hildesheim, Germany
Posts: 628
Send a message via ICQ to Chris
Default

use DOSBox
__________________

Chris is offline                         Send a private message to Chris
Reply With Quote
Old 23-04-2005, 08:42 PM   #16
danthman1
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 2
Default

i cant get it to work on dosbox. how do i get it to work on that program? please give me step-by-step instructions. :help:
danthman1 is offline                         Send a private message to danthman1
Reply With Quote
Old 23-04-2005, 09:21 PM   #17
A. J. Raffles
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10

 
Join Date: Apr 2005
Location: Shella, Kenya
Posts: 2,570
Default

You followed the instructions about setting up DOSBox, right? Create a subfolder inside the Cdrive folder and call it SQ4. Unzip the game file into this folder. Start DOSBox and type "cd sq4" and "sq4" to start the game. That's it.
A. J. Raffles is offline                         Send a private message to A. J. Raffles
Reply With Quote
Old 17-10-2005, 10:34 PM   #18
Eimear
Guest
Default

how do i download it, there doesnt seem to be a button
                       
Reply With Quote
Old 17-10-2005, 11:12 PM   #19
Frodo
One ring to rule them all...
 
Frodo's Avatar

 
Join Date: Jun 2005
Location: Edinburgh, Scotland
Posts: 1,490
Default

Hi Eimear

You can't download it anymore I'm afraid.

All the SQ games (and I think all Sierra games) are ESA.
__________________
Please click on the baby dragon eggs to help them grow -














Frodo is offline                         Send a private message to Frodo
Reply With Quote
Old 19-10-2005, 12:33 PM   #20
MRFREAK - The Space Quest fan
Guest
Default

Does it come on this site or what................
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
King's Quest Iv (or Space Quest Vga) Centurion Troubleshooting 5 29-07-2010 09:39 PM
Space Quest 5 - Roger Wilco in The Next Mutation Kosta Games Discussion 40 16-02-2010 07:14 PM
Space Quest 6 - Roger Wilco in the Spinal Frontier [SOLD] [GoG] Jingo James Invalid Requests 21 16-02-2010 07:12 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 09:21 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.