Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13-01-2005, 09:48 PM   #1
djfr33
Newbie

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 3
Default

I'm kinda new to all of this but I like the old games....I'm havin some trouble getting detroit to start up. Do I have to use DOSBox and if so how do I do that?
djfr33 is offline                         Send a private message to djfr33
Reply With Quote
Old 13-01-2005, 11:01 PM   #2
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

Newbie Guide to DOSBox.
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 14-01-2005, 01:59 PM   #3
Lars J
Forum hobbit

 
Join Date: Dec 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 26
Default

yes you have to use dosbox!!!!!

follow the link birdy gave you
Lars J is offline                         Send a private message to Lars J
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Detroit Kosta Games Discussion 122 08-11-2014 08:17 PM
Detroit - Problem With Mouse hodgy Troubleshooting 6 28-01-2005 12:38 PM
Help Cant Get Detroit To Work! SHAUN CASSIDY Troubleshooting 4 14-01-2005 04:43 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 05:05 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.