Go Back   Forums > Community Chatterbox > Your Reviews
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2007, 10:35 PM   #31
Iowa
Game Wizzard

 
Join Date: Aug 2006
Location: Iowa City, United States
Posts: 290
Default

Well, I think that the Sys Req can't be that much higher than that of Doom 3, and my new machine can run Doom 3 sublimely...
__________________
I did it for the lulz!
Iowa is offline                         Send a private message to Iowa
Reply With Quote
Old 06-08-2007, 08:15 AM   #32
Geckotide
Newbie

 
Join Date: Aug 2007
Location: ,
Posts: 21
Default

I used to play this when I was younger- I can't say I liked it as much as DOOM but it was pretty good.
Geckotide is offline                         Send a private message to Geckotide
Reply With Quote
Old 14-08-2007, 02:35 AM   #33
airsoftsnake
Newbie

 
Join Date: Aug 2007
Location: ,
Posts: 20
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Geckotide @ Aug 6 2007, 04:15 AM) [snapback]303062[/snapback]</div>
Quote:
I used to play this when I was younger- I can't say I liked it as much as DOOM but it was pretty good.
[/b]
Oh, the original Quake!!!

My god, I must have played that game forever! It was by far the most addicting multiplayer game I ever played... That and Battlefield 1942 will have marked my life forever!!!
airsoftsnake is offline                         Send a private message to airsoftsnake
Reply With Quote
Old 20-08-2007, 08:20 AM   #34
Morrin
Underground
 
Morrin's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Iisalmi, Finland
Posts: 416
Default

Yeah, tenebrae is definetly a reason to try this game again. It had a one bug with one level once, but someone posted a fixed map to some forum once...

One of my definetly fav fps

And the soundtrack kicks behind!
Morrin is offline                         Send a private message to Morrin
Reply With Quote
Old 20-08-2007, 08:58 AM   #35
Iowa
Game Wizzard

 
Join Date: Aug 2006
Location: Iowa City, United States
Posts: 290
Default

Oddly enough, even though I have the original CD (and original packaging, no less), I never have been able to get the music to work...
__________________
I did it for the lulz!
Iowa is offline                         Send a private message to Iowa
Reply With Quote
Old 20-08-2007, 11:40 AM   #36
Pietafon
Abandonia nerd
 
Pietafon's Avatar

 
Join Date: Aug 2004
Location: Wojewodztwo Wielkopolskie, Poland
Posts: 93
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Iowa @ Aug 20 2007, 10:58 AM) [snapback]305619[/snapback]</div>
Quote:
Oddly enough, even though I have the original CD (and original packaging, no less), I never have been able to get the music to work...
[/b]
Oh, that's too bad
Maybe You don't have Your audio cable plugged into cd-rom...
__________________

War... War never changes...
God, protect me from my friends. I'll get through with my enemies by myself.
Pietafon is offline                         Send a private message to Pietafon
Reply With Quote
Old 27-08-2007, 04:09 PM   #37
Lantos
Newbie

 
Join Date: Feb 2005
Location: ,
Posts: 7
Default

i played the amiga quake by clickboom.. i played it on a a1200 with 68040 processor and it was still slow, then upgraded later to 68060 and it ran like on a pc.. ahh, good ol' days..
Lantos is offline                         Send a private message to Lantos
Reply With Quote
Old 28-08-2007, 03:55 AM   #38
Scatty
Treasure hunter
 
Scatty's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Little big small world
Posts: 1,860
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Iowa @ Aug 20 2007, 06:58 PM) [snapback]305619[/snapback]</div>
Quote:
Oddly enough, even though I have the original CD (and original packaging, no less), I never have been able to get the music to work...[/b]
Maybe it was a CD without the game's CD music on it. If you need the music, I can send it to you as MP3 files, uploaded on a site, just PM me. It's very good, too (in a dark and gloomy way).
Scatty is offline                         Send a private message to Scatty
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 03:08 PM   #39
wordscankill
Newbie

 
Join Date: Sep 2007
Location: ,
Posts: 21
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(JJXB @ Aug 3 2007, 09:20 PM) [snapback]302691[/snapback]</div>
Quote:
that patch is hefty on system requirements. i use the Darkplaces engine to play on pc. the psp port is good as well though
[/b]
Wait - Quake on PSP!? I tried zQuake on my Palm TX, but that refuses to share it's memory with my applications, despite the fact I would love it to. (same reason I can't get OpenTTD to work :wallbash: ) But to have it on PSP would be fantastic! I shall go do some searching for it now! k:

And just so I don't fly too wildly off-topic, I had DOOM on the 32X (does anyone even remember that these days?) and my dad had Quake on his PC. So I always preferred Doom, on account of it was mine! It's also what I played at school with my mates - Quake didn't quite hack it for us. And I never could play Quake Deathmatches online; I kept getting slaughtered
wordscankill is offline                         Send a private message to wordscankill
Reply With Quote
Old 06-09-2007, 12:58 AM   #40
JJXB
Pi-voh
 
JJXB's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Godmanchester, England
Posts: 850
Default

PSP Doom: http://dl.qj.net/PSP-Doom-v0.6-PSP-Homebre...14083/catid/195

PSP Quake v2.0: http://dl.qj.net/Quake-v2.0-PSP-Homebrew-G...d/893/catid/195

hope that helps
__________________
~Ceramic White PSP Status~
FW: 5.00 M33-6
Memory Stick: 8gb
JJXB is offline                         Send a private message to JJXB
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quake [SOLD] Caged Rejected requests 70 12-09-2011 12:49 PM
Quake.. on a DS! The Fifth Horseman Gaming Zone 11 25-06-2008 03:27 PM
Quake I The Fifth Horseman Gaming Zone 13 23-08-2005 09:44 PM
Gl Quake Chaos Troubleshooting 2 01-05-2005 09:41 PM
Quake Gl Chaos Troubleshooting 3 01-05-2005 07:19 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 01:38 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.