Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17-01-2005, 09:36 PM   #1
Carno
Newbie

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 4
Default

Hi all. I have been trying to play Space Quest 4 and 5, but for both games when I try to run the game I get this error, "Couldn't install video drivers!"

I am running a 1.4 Ghz Pentium
256mb RAM
Win2k Pro
DOSBox

Please help!

Thanks
Carno is offline                         Send a private message to Carno
Reply With Quote
Old 17-01-2005, 11:18 PM   #2
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

That's very unusuall. I just downloaded both games, unziped them and tryed them and both games work fine. All I did is just run SQ4 / SQ5.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 18-01-2005, 12:25 AM   #3
Carno
Newbie

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 4
Default

Yes, I don't understand it..

I've played several other games, like King's Quest 5, and they all worked fine.

I have tried everything I could think of, but I can't get past that error :angry:
Carno is offline                         Send a private message to Carno
Reply With Quote
Old 18-01-2005, 01:26 AM   #4
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Just to make sure, you're not trying to install the game, but to run it after you unziped archive?!
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 18-01-2005, 04:33 PM   #5
Carno
Newbie

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 4
Default

Yep. I unzipped it and installed it fine, but I just can't run it
Carno is offline                         Send a private message to Carno
Reply With Quote
Old 18-01-2005, 04:54 PM   #6
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

You don't have to install the game, but just to unzip it, and start SQ4 or SQ5. It's already installed.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 04-02-2005, 10:57 PM   #7
Carno
Newbie

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 4
Default

Hmmm, yeah I think I was screwing it up by trying to install the games.

I finally got it to work. Thanks for the help!!
Carno is offline                         Send a private message to Carno
Reply With Quote
Old 05-02-2005, 04:15 AM   #8
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Quote:
Originally posted by Carno@Feb 4 2005, 06:57 PM
Hmmm, yeah I think I was screwing it up by trying to install the games.

I finally got it to work. Thanks for the help!!
Your welcome!
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
King's Quest Iv (or Space Quest Vga) Centurion Troubleshooting 5 29-07-2010 08:39 PM
Pci/video Drivers And Xp Mighty Midget Tech Corner 11 05-04-2007 07:48 PM
Cant Install Video Driver! celbii Troubleshooting 1 15-04-2005 10:38 AM
Help with Police Quest 2. Can't get it to install?>Please help Anonymous Troubleshooting 10 17-07-2004 01:44 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 11:14 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.