Go Back   Forums > Community Chatterbox > Introductions, Farewells and Returns
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 23-07-2013, 03:51 PM   #1
Endymion
Newbie

 
Join Date: Oct 2010
Location: ,
Posts: 3
Default Hi all!

Hey everyone, I'm going to be honest, I was trying to post in the tech support forum, but I am (for no good reason I can tell) completely unable to do so. I'm mostly posting now because I've run into a problem I can't fix that seems to make a game I want to play, unplayable. It's in Mechwarrior, and I'm going to see if posting this here allows me to go post in Specific Games, as I know I should.

Long story short? I am trying to play the game, I am running WinXP SP2, on an IBM t42. I am trying to play the game in DOSBox .72; I have already reset mpu401, but the first glitch I've noticed overall is that I cannot recruit crew in the bar. Rather than the hung black screen with blinking cursor that happens after a mission, the game simply freezes, no matter what I do. As I said, I'd like to pull this out of here and put it in Troubleshooting > Specific Games, but I can't post there right now. Which is, needless to say, annoying.

Otherwise? Greetings! I'm a DOS gamer like you all, I like old machines and old games.
Endymion is offline                         Send a private message to Endymion
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:13 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.