Go Back   Forums > Updates Workflow > Offers
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26-07-2011, 06:57 PM   #41
MrFlibble
Hero Gamer
 
MrFlibble's Avatar

 
Join Date: May 2009
Location: Weiherhof, Germany
Posts: 495
Default

Done
__________________
FED2k Forums - Westwood Studios' Dune games and more
MrFlibble is offline                         Send a private message to MrFlibble
Reply With Quote
Old 20-09-2011, 04:50 PM   #42
MrFlibble
Hero Gamer
 
MrFlibble's Avatar

 
Join Date: May 2009
Location: Weiherhof, Germany
Posts: 495
Default

I've just uploaded an updated version of the Dune 2 Fix to the FTP. The new version has been tweaked to stay as close to the original game as possible while fixing all of the obvious errors and bugs. Also, since the full-colour PDF manual of the game is now available, I've reinstated the "manual check" routine.
__________________
FED2k Forums - Westwood Studios' Dune games and more
MrFlibble is offline                         Send a private message to MrFlibble
Reply With Quote
Old 30-01-2012, 07:25 PM   #43
Dave
Mandolin & Spaghetti Soldier
 
Dave's Avatar

 
Join Date: Sep 2005
Location: Emilia, Italy
Posts: 8,518
Default

The content has been finally updated, please let us know if something should be changed.

Dune II - The Building of a Dynasty
__________________
Dave is offline                         Send a private message to Dave
Reply With Quote
Old 19-11-2013, 03:22 PM   #44
venom20100
Newbie

 
Join Date: Feb 2011
Location: ,
Posts: 3
Default Fix for no repair not working

Quote:
Originally Posted by MrFlibble View Post
I've just uploaded an updated version of the Dune 2 Fix to the FTP. The new version has been tweaked to stay as close to the original game as possible while fixing all of the obvious errors and bugs. Also, since the full-colour PDF manual of the game is now available, I've reinstated the "manual check" routine.
MrFlibble thanks for your work on the fix. For me the no need to repair fix doesn't work. i copied to unofficial fix files over the dune2 files (euro version), but in the 3rd mission the windpower need rapairs again eventough i placed 4 concrete before building it. Funny in Mission 1 and 2 it's not present and windpowerstructure doesn't deterioate, but after misson 3 it does. Is this just me having this?

Edit: i played an android version of this, it also has the windpower needs rapair but you repair one and all get repaired. they are somehow connected together. that is very comfortable.

Last edited by venom20100; 19-11-2013 at 03:30 PM.
venom20100 is offline                         Send a private message to venom20100
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 02:46 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.