Forums

Forums (http://www.abandonia.com/vbullet/index.php)
-   Troubleshooting (http://www.abandonia.com/vbullet/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Syndicate no sound? SOLVED (http://www.abandonia.com/vbullet/showthread.php?t=21820)

monzaparco 03-10-2009 05:09 PM

Syndicate no sound? SOLVED
 
I just got sound working in syndicate under DOSbox (standard version - not syndicate plus).

Firstly, I edited synd.bat to change it from

main.exe >nul: /iirq5 /idma1 /iio$220 /c0

to

main.exe >nul: /iirq7 /idma1 /iio$220 /c0

i.e. so it matches the values specified in my dosbox.conf.

Secondly, I had to copy all of the files in the syndicate folder into the data sub-directory as follows

cd \games\synd
copy *.* data

This fixed it for me, hope that helps

PS THANK YOU TO BENKID 77

_r.u.s.s. 04-10-2009 01:30 AM

it's easier to change the settings in dosbox.conf..........
but good point

locokoko 31-10-2017 07:42 PM

thx
 
just wanted to thank you :)


The current time is 02:10 PM (GMT)

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.