Forums

Forums (http://www.abandonia.com/vbullet/index.php)
-   Troubleshooting (http://www.abandonia.com/vbullet/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Syndicate Sound (http://www.abandonia.com/vbullet/showthread.php?t=305)

DeathCore 09-06-2004 10:57 PM

Syndicate Sound
 
NOTHING works :cry:
Only the game 8)

I've tried VDMS and SOUNDFX2000 and DoSBOX, but it doesn't works :(

FreeFreddy 10-06-2004 07:08 AM

Do you have Windows 98? Could do it there, if you have an soundcard that includes old Soundblaster series emulation drivers for Win98.

DeathCore 11-06-2004 01:43 AM

let's say that i HAD windows 98 :s
HDD almost burned down my whole computer some reason...the computer was already bad but i don't want it to ruin more :( [PC is not compatible with soundblaster cards...it's from before that time I think]

FreeFreddy 11-06-2004 07:37 AM

HDD, your harddrive burned your pc down?? :shock: :shock: What did you do, some HD-manipulating??..
Well, if you have now actually an old PC, perhaps try Windows 95 out? I guess you won't get any sound in Windows XP, as I didn't too...
And speaking of Soundblaster, it actually have not to be Soundblaster but you can also get somewhere the Pro Audio Spectrum (first Soundblaster-similar) or Pro Audio Spectrum 16 (Soundblaster Pro and 16 similar), but it's as old as the Sounblaster's (if you have that Pentium 100 or 486DX2+ that would be good soundcards for it) and they are 90% compatible to Soundblaster cards.

gregor 11-06-2004 10:42 AM

actually the version here really has problems with sound, but i can't figure out why. all the sound files are there. i tried all the settings. it also seems like the programes recognised the soundcard and initialised it. but no sound is produced. even under "pure" DOS (Win98-fat 32) system.

Data 16-06-2004 10:14 AM

syndicate works with sound in dosbox.
Did you configure syndicate correctly ?

DeathCore 16-06-2004 03:12 PM

i used the default....the bat that came with it

Data 16-06-2004 03:30 PM

I thought there was some setsound program.
just select soundblaster or soundblaster pro and you are good to go

DeathCore 22-06-2004 11:47 PM

This is an abandonia release, so there didn't came a setsound util with it...

gregor 25-06-2004 08:12 AM

Quote:

This is an abandonia release, so there didn't came a setsound util with it...
i still don't know how to set the sound. it does have some fie that determines the values but even if i tried changing them it had no effect. so all i really want to know is there or isn't there a sound possibility in this version?


The current time is 06:55 PM (GMT)

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.