Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback > Old Suggestions > Strange site behavior
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Thread: Strange site behavior Reply to Thread
Your Username: Click here to log in
Image Verification
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
16-08-2009 07:21 AM
Smiling Spectre
Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Studentis Group is the company who presently owns Abandonia.
Oh. Then it must be my system in such case. How strange. Well, I'll try to check my firewall...
15-08-2009 06:11 PM
Kugerfang Deutsch? Wat? Der Kommisar get uhm?
15-08-2009 02:38 AM
BentleyVA Was ist das mit Deutsch?
14-08-2009 12:13 PM
The Fifth Horseman
Quote:
Originally Posted by Smiling Spectre View Post
Also if I trying to use this IP in browser, it leads to http://www.studentis.com/ !
Studentis Group is the company who presently owns Abandonia. The site is hosted on their server, which is why the IP leads to their site.
14-08-2009 10:01 AM
Smiling Spectre
Strange site behavior

I didn't know, whether it is site problem, my firewall or my Russian provider, but problem exist: I cannot access directly address www.abandonia.com. Also, of course, I cannot login, view news, etc. It is simply "empty" page, without anything, for me.

But it is relate to pure .com page only. If I try www.abandonia.org, it redirects to .com, and site magically appears! Then there is no problems with forum, reviews or anything - except main page. I can even login, but page "http://www.abandonia.com/node?destination=node" not displays too (but press "back" and select any link from previous "redirected" page made me registered user .

What it could mean?

---update---
It could be something with raw IP. It says, when I try to ping it, that it is 81.201.210.46. But no ping. Also if I trying to use this IP in browser, it leads to http://www.studentis.com/ ! (And last one work without problems). My provider's DNS?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

The current time is 08:14 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.