PDA

View Full Version : Need a dos screen shot program


Ioncannon
29-05-2004, 12:00 AM
Any one know one? Its for Fligh Sim 5 (I need shots for it) and I tried dosbox, sadly FS5 dosn't load passed the splash screen. Any one know other utilities I can use?

muaddib
29-05-2004, 12:02 PM
I always play a game in a window in dosbox, and just do PRINT SCREEN

Data
16-06-2004, 08:39 AM
use ctrl-f5 when in dosbox and look in dosboxfolder/snaps for the results.

Danny252
16-06-2004, 03:14 PM
you can use screen theif aswell

DeathCore
21-06-2004, 02:49 AM
how about an original DOS in VMware? you can take screenshots in that application too...