Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Sensible World of Soccer

Sensible World of Soccer
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
2802 kb
Compability:

 

Download
Mielőtt beszélni kezdenék erről a játékról, el szeretném mondani, mennyire szeretem. Amikor kiadták, rengeteg álmatlan éjszakát töltöttem azzal, hogy egyedül, vagy a barátaimmal játszottam vele, mert egy igazán remek, könnyen kezelhető játék, sok választható csapattal az egész világról. A legjobb, hogy a kedvenc csapatod játékosa, vagy edzője is lehetsz! Jól hangzik? Próbáld ki, csak ezt tudom mondani.

A Sensible World of Soccert 1995-ben készítette egy Sensible Software nevű cég, egy sorozat másodikjaként. Még ma is gyártanak játékokat ebben a sorozatban. Ez volt az első, ahol megkaptad a lehetőséget, hogy játsz, vagy irányíts ugyanazon játékon belül, így ez egy új fejlesztés volt sok menedzseri funkcióval, amelyek új perspektívákat tárnak fel, könnyen tanulható módon.

Ha a kedvenc csapatoddal akarsz játszani, amely valóban létezett abban az időben, átírhatod a játékosok, vagy a csapat nevét is, és kiválaszthatod a megfelelő taktikát. Több, mint 1000 csapat kötzül választhatsz, el tudod ezt képzelni?

A játékban lehetőség nyílik rá, hogy klubcsapatot, vagy nemzeti csapatot irányíts. Ezen felül elmentheted a játékosaid által szerzett legszeb gólokat, valamint a mérkőzések összefoglalóját is.

Kezdjük el: először kiválaszthatod, hogy 3, vagy több percet szeretnél játszani. Kiválaszhatod a pálya típusát is (fagyott talajon játszani nagyon nehéz), valamint, hogy minden csapat ugyanazon nehézségi szinten játszon-e, vagy különböző feltételek vonatkozzanak-e rájuk.

Megpróbálhatod megvásárolni a legjobb játékosokat a világon, de hogy ezt megtehesd, pénzre van szükséged, amit nagyon nehéz megkeresni; erős csapatokkal kell megmérkőznöd, hogy több nézőt vonzz a stadionodba, vagy megpróbálhatsz a lehető legtöbb versenykiírásban részt venni, hogy ott nyerj díjakat.Játszhatsz valamelyik előre kialakított taktikával, ami már létezik a játékban, vagy tervezhetsz újakat is. Még ma is, ha a játékkal játszom, azt az opciót szoktam választani, hogy teljes karriert játsszak, mint játékos-edző. A karrier időtartama maximum 20 év lehet és minden szezon különböző!

Mindezek után te következel. Megígérhetem, miután befejeztél néhány játékot, újra és újra játszani fogsz vele, mert kitűnő a játékmenet! Véleményem szerint ez volt a legjobb játék abban az időben, amikor megjelent. Biztosíthatlak, hogy a Sensible World of Soccer a legjobb focis játék, amit valaha is kiadtak. Ennek megfelelően ki is került minden lehetséges platformra.

Öt csillagra értékelem.

A játé futtatásához szükség van DOSBoxra.


advertisment

Reviewed by: bruno / Screenshots by: bruno / Uploaded by: bruno / Translated by: Igorovics / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Sports
theme:
perspective:
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
Top Down,
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
 
genre:
Sports
theme:
Managerial,
perspective:
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
Side Scrolling,
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Sports
theme:
perspective:
Ninja Casino Games


Your Ad Here