Dear Abandonia visitors: Help us keep Abandonia free with a small donation. Abandonia is like an old gaming arcade with only original games. Abandonia helps you have fun four hours and years. If Abandonia is useful to you, please help us forget fundraising and get back to Abandonia.


When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still keeping the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Castles

Castles
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
930 kb
Compability:

 

Buy it




Interplay a facut iara un joc minunat. Cei dintre voi care au jucat urmarea poate stiti deja conceptul jocului. Trebuie sa construiesti un castel, sa creezi o armata puternica, si a te proteja in caz de pericol. Un aspect al acestui joc pe care in mod particular il plac este meniul de start: Acolo poti sa alegi dificultatea, numele tau, numele castelului tau, daca vrei sau nu sa primesti mesageri, si asa mai departe. Cand esti gata, poti sa iti construiesti fortul puternic. Ca o notita: ca sa accesezi meniul apasa Z. Poate ai vrea sa incepi cu aranjarea. Nu prea multe optiuni acolo – poti alege zidurile si poarta, si sunt doua tipuri diferite de turnuri (este si o optiune de stergere).

Bine, ai cladit baza fundatiei. Problema este ca vei avea nevoie de cineva de a construi pe ea, asa ca trebuie sa angajezi lucratori. Vei avea si optiunea de a aranja salariul, dar nu ocupa de asta daca vrei o economie stabila. Va fi o idee buna in a-ti construi armata imediat, fiindca iti ia timp pretios.

Partea constructiei va trebui sa o faci manual. Apasand pe ziduri sau turnuri iti va da un meniu dandu-ti voie sa determini inaltimea si latimea lor, dandu-ti voie sa faci portiuni pentru sageti and si ceaunuri pentru ziduri, sau ferestre la turnuri. Din acest meniu vei alege numarul muncitorilor pe care vrei sa ii angajezi. Poti vedea cate zile mai raman pana la terminare, daca sunt muncitori anexati la constructie, daca este stabil, si asa mai departe.

In timpul constructiei tale, mesagerii, care variaza de la soldati la maici, te vor vizita. Iti vor spune despre problemele lor si va trebui sa alegi intre trei optiuni; aceasta iti va afecta pozitia de rege. A face bune decizii si a avea mila te va creste in ochii oamenilor.

Cand o batalie se apropie, un ecran te va anunta. Vei avea timp sa pui trupele in mapa si, cand esti pregatit, lupta incepe. Daca meniul este activat, inchidel din nou folosind Z, si unghiul camerei se va schimba, permitindu-ti sa vezi armata ta lyptindu-se cu inamicul. Daca nu vrei asta, poti oricand sa ii urmaresti ca puncte care vor inceta sa se mai miste cand mor. Armata ta are doar arcasi si infanteristi. Cativa calareti ar putea fi o buna adaugare, dar creatorii au gandit altfel.

Sunt multe alte aspecte pe care trebuie sa le atingi in joc, ca cumpararea mancarii, inlocuirea vechiului echipament, taxele si asa mai departe. Grafica este minunata. Poti vedea orice etapa in construirea zidului. Sunetul este bun chiar daca poate deveni plictisitor dupa mai mult timp de jucat. Ii dau jocului acesta un 4, findca pentru a castiga, trebuie sa construiesti opt castele, si asta poate deveni plictisitor, mai ales atunci cand ai dezvoltat o buna strategie.

Da Castele o sansa, si nu vei fi dezamagit.


advertisment

Reviewed by: Kosta / Screenshots by: Kosta / Uploaded by: Kosta / Translated by: roarke / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Strategy
theme:
perspective:
 
genre:
Strategy
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Strategy
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Action
theme:
Shooter,
perspective:
 
genre:
Strategy
theme:
Managerial,
perspective:
 
genre:
Strategy
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Strategy
theme:
History, Medieval,
perspective:
 
genre:
Strategy
theme:
History, Warfare,
perspective:
Ninja Casino Games


Your Ad Here