Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Alien Incident

Alien Incident
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
9480 kb
Compability:

 

Download


Az Alien Incident egy olyan 2D-s sci-fi kaland mellyel bármely korosztály elszórakozhat. A feladványok nem nehezek vagy illogikusak, a játékmenet és a kezelőfelület egyértelműek és a történet is vicces és erőszakmentes. A grafikák és zenék egyre jobbak és jobbak lesznek ahogy előrehaladsz a játékban.

A játék harmadik személy nézőpontjából látható. Egy vagány srácot, a fiatal Benjamint kell irányítanod, aki egy bogaras tudóssal, a nagybátyjával, Alberto Einstone -nal él. Viszont a féreglyukak felfedezésével kapcsolatos kozmikus kísérlete közben Albertot elrabolják a gonosz idegenek, akik úgy néznek ki mintha Casper, a barátságos szellem klónjai lennének. A feladatod elkerülni, hogy elkapjanak és kimenteni a bácsikádat, és persze megmenteni a világot az idegen megszállók általi fenyegetéstől.

Nem tudtam elindítani a játékot se Windows XP, se VDMSound alatt, de probléma nélkül futott DOSBoxban. Az egyetlen enyhe kis hiba az volt, mikor mentett állás visszatöltésekor a játék megkérdezte, biztosan folytatni akarom-e, mivel nem volt mentés. Egyszerűen "igen"-t nyomva folytathatod a játékot a mentéstől bármi további fennakadás nélkül. A kezelőfelület egyszerűbb se lehetne. A játék képernyője alatti kockák sorai tartalmazzák a tárgyakat. A bal szélen levő nyilakkal görgetheted a tárgylistát, jobbra a lemez ikonra kattintva menthetsz/tölthetsz/kiléphetsz vagy a beállítások képernyőt nyithatod meg. A tárgyak eléréséhez csak nyomj rájuk egy bal klikket.

Minden pillanatát igazán élveztem ennek a játéknak. Nagyon gyorsan megunok valamit ha nem történik semmi érdekes, és nem érzem magam elfoglalva, de ez a játék magával ragadott a rejtélyes kezdetektől fogva, és a történet előrehaladtával még inkább lekötött.

A nyitófilm nincs mellékelve (úgy vélem van), de ha elolvasod az előtörténetet a végigjátszásban, nagyon hamar képben leszel.

Kimondottan ajánlott minden korosztálnyak és tapasztalattól függetlenül bárkinek. 4-est adok erre a játékra.

Mielőtt játszhatnál a játékkal, be kell állítanod a setup.exe-vel. Úgy találtam A Sound Blaster 16 opciót választva remekül működik DOSBox-al. Ezután, ha a játék megfelelően be van állítva, az AI nevű file -al indítod el. A játéknak simán indulnia és mennie kell ezután.


advertisment

Reviewed by: wendymaree / Screenshots by: wendymaree / Uploaded by: wendymaree / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Adventure
theme:
Comedy,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Adventure
theme:
Futuristic, Sci-Fi,
perspective:
 
genre:
Action
theme:
Comedy,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Adventure
theme:
Comedy, Futuristic,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Comedy, Futuristic,
perspective:
LeoVegas Mobil Casino


Your Ad Here