Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Alone in the Dark

Alone in the Dark
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
83892 kb
Compability:

 

Buy it
Az Alone In The Dark egy nagyon hátborzongató és ijesztő játék. A története és témája H.P Lovecraft munkáin alapszik. Az igazat megvallva, sohasem fejeztem be, mivel ijesztőbb volt mint ezer ördög és pokol. Egyszerűen nem voltak elég erős idegeim, hogy játsszak vele. Ma már nevetségesnek tűnik, de próbáld ki, milyen bezárkózni egy sötét szobába, felcsavarni a hangerőt, és megtudod miről beszélek.

A bevezetés tökéletesen teremti meg a légkört, és következetesen szövődik a játék során. A történet egy kísértetházban játszódik. Egy bizonyos Jeremy Hartwood vesztette itt életét (feltehetőleg öngyilkosság következtében), és a te feladatod kideríteni, hogy mi is történt valójában. Lehetőséged lesz két karakter közül kiválasztani, hogy kit akarsz a játék során irányítani: Emily Hartwood, aki Jeremy unokahúga, vagy Edward Carnby, egy magándetektív. A történet nem függ a döntésedtől, és a képességeik egyenlőek, szóval nem igazán számít, hogy melyiket választod.

A kalandjaid egy tetőtérben fognak kezdődni, mivel okod van azt hinni, hogy egy fontos nyomot rejtettek el egy ott lévő régi zongorában. Ez a játék a kaland- és játéktermi stílus elemeit egyaránt felhasználja. Abban a percben, ahogy elindulsz, szörnyek fognak felébredni szerte a házban, hogy a nyomodba eredjenek. A nehézségtől függően lesznek többen-kevesebben, de minden esetben számtalan sokan. Ez annyit jelent, hogy gyorsnak kell lenned. Nem lesz lehetőséged arra, hogy egy kis gondolkodási időt engedj meg magadnak. Az elején csak kezeid és lábaid segítségével harcolhatsz, de ahogy előrehaladsz, puskákat és kardokat is találsz majd. Míg a szörnyektől véded meg magad, az eredeti küldetésed is teljesítened kellesz – megoldani a haláleset rejtélyét.

Talán már sejted, hogy ez a játék folyamatos megterhelést jelent az ujjaidnak és az elmédnek egyaránt. De a lista a kitűnő történettel és játékmenettel még nem ér véget. Egyúttal ez az egyik első játék ami olyan háromdimenziós grafikát vonultat fel, mely x386-os processzorral szerelt gépeken is simán elfut. Nos, szeretném itt lezárni a cikket, de a briliáns grafikai motornál sem érhet még véget! A játék hangjai remek hangulatot keltenek, és időről-időre libabőrős leszel tőlük. De eleget beszéltem! Ha eddig nem győztelek meg, nem is tudlak ezután sem! Egy ötöst kap a játék, amelyet kifejezetten ajánlok!

Tipp: Csak a lemezes verzió található meg a honlapon. Ha valaha is sikerül egy CD-s verziót szerezned, gyönyörű CD-s audio zene lesz a jutalmad.

Optimális beállítások:

- cycles: 10.000. A ciklusok emelése nem rontja a játékot, de néhány animált jelenet élvezhetetlenül felgyorsul, és a futás nehezebben lesz kivitelezhető (dupla klikk a kurzorral).


advertisment

Reviewed by: Kosta / Screenshots by: red_avatar / Uploaded by: Geezer / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Action
theme:
Fighting, History,
perspective:
 
genre:
Action
theme:
perspective:
Isometric,
 
genre:
Adventure
theme:
Horror, Mystery,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Horror,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Horror, Mystery,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Crime, Fantasy,
perspective:
LeoVegas Mobil Casino


Your Ad Here