Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download F1 World Championship Edition

F1 World Championship Edition
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
1524 kb
Compability:

 

Download
 

Az F1 World Championship Edition egy rendkívül alulértékelt F1 verseny-szimuláció, melyet a Domark adott ki 1994.-ben. A játék lehetőséget biztosít arra, hogy egy F1-es autót vezess mind a 16 pályán mely abban az évben a FIA naptárjában szerepelt.

A játék több választási lehetőséget biztosít: különböző játékmódok között válogathatsz (Arcade, Training, Racing) Abban a pillanatban, mikor az autód tulajdonságait állítod be, el kell döntened, hogy automata vagy manuális váltót akarsz, és hány körös legyen a verseny. Lehetséges még, hogy egy barátod ellen játssz az interneten, ami egy nagyon fontos része a játéknak. Ebben a játékban egy négyes skálán adhatod meg a nehézséget: Kezdő, Amatőr, Szakértő és Professzionális.

Mielőtt elkezdesz játszani, a beállításoknál meg kell adnod az irányító billentyűket. Az Arcade szerintem a játék legjobb része, mivel itt érzed át a játék legnagyobb részét. Szinte minden kanyarban átmehetsz fékezés nélkül, ami nem igazán reális, de igen szórakoztató. Végezz az első háromban mind az öt pályán, és megnyered a játékot. 

A Racing mód természetesen sokkal élethűbb és hosszabb: teljesítened kell a teljes F1 szezont, az időmérő edzésekkel kezdve. Használhatod a beállításokat az autódon a verseny előtt, és kiállhatsz a boxba a versenyek közben üzemanyag újratöltésekért és kisebb beállításokért. A kanyarodás és irányítás sokkal nehezebb mint Arcade módban, és sokat kell gyakorolnod, hogy jó legyél ebben a játékban, főleg mivel a számítógép által irányított ellenfeleket nehéz legyőzni.

Az F1 World Championship Edition több óra szórakozást nyújt, főleg mikor 200mph-val száguldasz le a lejtőkön, vagy amikor az autód más autókba ütközik és a levegőbe repül. Ez nem egy komoly verseny-szimuláció, és ha egy teljesen élethű F1 játékot keresel, csalódni fogsz ebben a játékban, mivel ez egy játéktermi-stílusú játék. 3-ból 5 csillagot adok neki.


advertisment

Reviewed by: bruno / Screenshots by: bruno / Uploaded by: bruno / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Racing
theme:
perspective:
1st Person, 3rd Person,
 
genre:
Racing
theme:
Managerial,
perspective:
 
genre:
Racing
theme:
perspective:
1st Person,
LeoVegas Mobil Casino


Your Ad Here