Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Legend of Kyrandia 1, The

Legend of Kyrandia 1, The
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
75897 kb
Compability:

 

Buy it


A Legend of Kyrandia talán nem egy közismert játék, de minden dicséretet megérdemel. Amint láthatod a képeken, a játék a tündérmesék környezetében játszódik. A misztikus légkör azt az érzést kelti, hogy láthatatlan, mágikus dolgok rejtőznek minden sarok mögött.

 A játék egy Malcolm nevű gonosz szereplő körül bonyolódik. Ellopott egy hatalmas erejű varázstárgyat, és Kyrandia urának választotta meg magát. Természetesen, itt vagy te, hogy megállítsd ördögi tervét! Egyébként ez nem lesz egyszerű. Rengeteg dolgot kellesz számításba venned, és minden cselekedeted hatással lesz Kyrandia világára. 

A te feladatod az lesz, hogy átutazz Kyrandián, és összegyűjtsd a varázstárgyakat, amelyek a kastélyba való bejutáshoz szükségesek. Ezután meg kell szerezned egy másik varázstárgyat is, hogy megküzdhess Malcolmmal, a gonosz udvari bolonddal. Az utadon rengetegféle szereplőt fogsz megismerni – mágikus lények, varázslók, sárkányok, és egyéb életformák – valósak és képzeletbeliek egyaránt, ami megőrzi a játék érdekességét. Kihívó feladatok egész armadájának nézhetsz elébe, ezért ne számíts rá, hogy egyhamar befejezed a játékot. 

A grafikák egyszerűen megdöbbentőek: A színhelyek lélegzetelállítóak, és teljesen felfokozzák a beleélést. A zene egy másik kellemes meglepetés, mivel tökéletesen követi a történetet. Sőt az egyik legérdekesebb és legcsodásabb játék zene amit hosszú ideje hallottam. 

Szóval, vegyük sorra miről is beszéltünk eddig: remek játékmenet, lélegzetelállító grafika, és gyönyörű zene! Szinte tökéletesnek hangzik. De semmi sem lehet tökéletes, és ennek a játéknak is megvannak a maga visszásságai.  

Először is, időről-időre nagyon összezavar. A játék későbbi részeiben, azon kapod majd, hogy nem tudod mit kell ezután tenned. A játék tartalmaz egy olyan lehetőséget is, ami nem tetszik a kalandjátékokban, és ez a halál. Ezért gyakran ments, és gondold át mit teszel. Ezt is a számításba véve, egy pontot le kell vonjak a végső eredményből, ami egy egyszerű négyes. Ez a játék rendkívül ajánlott,m és remélem élvezni fogod! Jó szórakozást!
 

Part of The Legend of Kyrandia Trilogy


advertisment

Reviewed by: Kosta / Screenshots by: red_avatar / Uploaded by: Ermuli / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
LeoVegas Mobil Casino


Your Ad Here