Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Legend of Kyrandia 2 - Hand of Fate, The

Legend of Kyrandia 2 - Hand of Fate, The
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
117244 kb
Compability:

 

Download


Ha azt kellene mondjam, hogy a Hand of Fate a legjobb valaha készült játék, talán nem lenne igazam (számításba véve a többi nagy címet mint például Quest For Glory 1, Dragonsphere, és a többiek). Ezért fogom így mondani: a Hand of Fate az egyik legjobb valaha készült játék. Ez a remek játék a Legend of Kyrandia 1 folytatása, és a Malcolm’s Revenge elődje. Véleményem szerint, a HoF a legjobb a sorozat többi része közül, bár keveset játszottam a Legend of Kyrandia 1-el. De elég is ebből, mert ez a cikk a HoF-ról szól, és nem a sorozatban szereplő más címekről.

A trilógia második részében Zanthia-t irányítod, aki a Kyrandia misztikusok rendjének legfiatalabb tagja. A történet valahogy így szól: Kyrandia lassan eltűnik (a szemed láttára tűnnek el fák a semmibe meg ilyenek). A föld megmentésének egyetlen módja az, ha megtaláljuk a vasmacska-követ, ami a világ közepében van.

A játékot a kunyhódban kezded. Ekkora veszed észre, hogy minden ingóságodat ellopták. A kunyhó romokban hever, és Zanthia nagyon dühös. Az első két dolog amiket meg kell szerezned az üst, és a receptkönyv. Ezzel a kettővel képes leszel mindenfajta italt kotyvasztani, amelyekre szükséged lesz a játék során. Rengeteg feladvány van, sok közülük nem egyszerű, és néhány neuron feláldozását igénylik Egyébként, van néhány olyan feladvány is, amelyeket csak találgatással és véletlenül lehet megoldani, egyszerűen azért, mert nem tudod mit kell tenned. Talán mindannyian kíváncsiak vagytok mi is olyan nagyszerű ebben a játékban. Nos, hol is kezdjem?

Grafika? Szédítő! Csak nézz a jobb oldali képekre, többet mondanak minden szónál. Vannak gyönyörű animációk is. Van egy rövid kis bevezető film, ami remekül magyarázza el a reménytelen helyzetet. A zene egyszerűen pompás, és a hangok is jók. Továbbá, a játékmenet nagyon szórakoztató. Tulajdonképp a grafika stílusa és a humoros párbeszédek a Westwood ismertetőjelei, szóval ha még egy játékukat sem próbáltad ki ezelőtt, ez egy remek lehetőség arra, hogy megtedd ezt. Biztos vagyok benne, hogy nem leszel csalódott!

Van valami amit kifelejtettem innen? Ja igen, mit is keres a címben a kéz? Nos, a kéz segít a játék néhány részében. Tulajdonképp már a legelején segít azzal, hogy elmondja, hol van a vasmacska-kő.

Záró gondolatok: Egy újabb gyöngyszem a kedvenc számítógépes cégemtől, a Westwood-tól (mielőtt az EA megvette).

Néhány érdekesség:

A játékról: a Legend of Kyrandia Trulight technológiát alkalmaz. Ez minden helyszínt sokkal élethűbben világít meg, hogy egy teljesebb, háromdimenziós kép benyomását keltse.

A cégről: a Westwood-ot, a 90-es évek egyik legnépszerűbb szoftvercégét 1985-ben alapította Brett W. Sperry és Louis Castle. Az „irodájuk” egy garázs volt Las Vegas-ban.

Part of The Legend of Kyrandia Trilogy


advertisment

Reviewed by: wendymaree / Screenshots by: wendymaree / Uploaded by: Ermuli / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Adventure
theme:
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy,
perspective:
1st Person,
Ninja Casino Games


Your Ad Here