Dear Abandonia visitors: We are a small team that runs one of the largest DOS Games websites in the world. We have only 3 members of staff, but serve 450,000 users and have outgoing costs like any other top site for example: our servers, power, rent, programs, and staff. Abandonia is something special. It is a library of old games for you to download. It is like an old gaming arcade with all the old games in their original format. Abandonia is a place where you can find great old games and have fun four hours and years. To protect our independence, we are dependent of our friends using the site. We run on donations averaging around 6 USD (5 Euro). If everyone reading this gave the price of a cup of coffee, our fundraiser would be made easier. If Abandonia is useful to you, take one minute to keep it online for another year. Please help us forget fundraising and get back to Abandonia.

When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still doing our best to keep the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Eric the Unready

Eric the Unready
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
5468 kb
Compability:

 

Download


Az Eric The Undready azon játékok közé tartozik, amelyekre egy életen át emlékezni fogsz. Miután játszottál vele, a részeddé válik. Soha nem leszel képese bármire is úgy tekinetni, mint azelőtt. A játék úgy kezdődik, mint bármelyik a középkori Angliában játszódó kalandjáték gyönyörű zöld dombok öveznek egy kis falut, és egy mesebeli kastély áll a hegy tetején. Ez az első, és csak is az EGYEDÜLI és utolsó pillanat amikor a játék egy átlagos kalandjátékhoz hasonlít.

Az Eric The Undready új életet lehet a Kalandjáték műfajába – voltaképp azt is mondhatnám, teljesen új ágat képvisel a műfajon belül jól ismert elemeket használ fel kalandjátékokból, összekeveri, és egészen új formában tálalja elénk őket. Ha nem érted mit akarok mondani, próbáld megidézni a Pegazust a játék előrehaladtával, és nézd meg mit kapsz. Mondjuk úgy, hogy meg fogsz lepődni.

Maga a játék egy vitéz lovagról szól, aki az igazságért és dicsőségért harcol egy olyan időben, amikor a hősök nem teremnek minden bokorban. És, érdemeidet tekintve, ez jó ideig így is marad. Tulajdonképpen a legrosszabb lovag vagy, aki valaha is Anglia földjét járta. Csak egy ember hisz benned az egész királyságban, a Nagyérdemű Lorealle hercegnő. Nem túl meglepő módon a későbbiekben elrabolják, és neked kell a szépséges leányt megmentened. A meglepetések akkor érnek a játék során, mikor rájössz hogyan kell a különböző feladatokat megoldanod. Hogy mondjuk még egy példát: Az első úgynevezett „küldetésed” repertoárjában szerepel egy farmer elvarázsolt lánya, egy őrületen szerelmes malacka, egy kaland a kerti vécében, és néhány megvadult tehén. Jól hangzik, nemde? Hát persze. És minden részletesen le lesz írva a holnapi újságban. Az újság el fog kísérni az egész játék során. A legmélyebb útvesztőkben és a királyság legtávolabbi részein is vár majd rád egy friss újság. A játék irányítása nehéznek tűnhet elsőre, de z csak a látszat. A játékrendszer teljesen egyszerűen használható. A leggyakoribb parancsok a bal oldali oszlopban vannak felsorolva, és az egérrel vagy a billentyűzettel is adhatsz parancsokat. A játékban minden cselekvéshez használhatod az egeret és a billentyűzetet is. Egy másik érdekes kis sajátosság a játékkal kapcsolatban, hogy valós időben játszódik, Hagyd magára a játékot, és az idő egyre telni. Fog. Ha a játékban bármikor szeretnél üldögélni egy kicsit, csak írd be, hogy „Wait” a parancssorba.

Ha a grafikáról vagy a zenéről kell szót ejtenünk, az Eric itt is első osztályú. Az átvezető jelenetek bámulatosan kidolgozottan és nyugodtan felveszik a versenyt a Sierra műveivel. A kezelőfelület egyértelmű, minden adatot megjelenít a helyszín képe alatt. Egy parancssorral együtt a kiválóan adja vissza a kalandjáték-élményt. A zene csak fantasztikusként írható le. Olyannyira kihangsúlyozza a játék hangulatát, hogy azt le sem tudom írni.

Ha néhány szóban kellene jellemeznem a játékot, az mondanám, minden szinten meglepetés fog érni. A humora kifinomult, de pengeéles. Egy kaland, aminek van tartása!A másolásvédelmi kódok az állományban vannak.


advertisment

Reviewed by: Tom Henrik / Screenshots by: Tom Henrik / Uploaded by: Tom Henrik / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy,
perspective:
Text Based,
 
genre:
Adventure
theme:
Comedy, Fantasy,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Comedy, Fantasy,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Comedy, Fantasy,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Futuristic, Sci-Fi,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Futuristic, Sci-Fi,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
LeoVegas Mobil Casino


Your Ad Here