Dear Abandonia visitors: Help us keep Abandonia free with a small donation. Abandonia is like an old gaming arcade with only original games. Abandonia helps you have fun four hours and years. If Abandonia is useful to you, please help us forget fundraising and get back to Abandonia.


When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still keeping the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
Sprache auswählen!
German
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Caesar II

Caesar II
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
17920 kb
Compability:

 

Download




Vi har alle prøvd Sim City en eller gang i løpet av livet. Noen elsket det, andre hatet det. Jeg er en av disse som hatet det. Spillet er fantastisk, det er ikke noe tvil om det, men jeg klart liksom aldri å sette pris på det. Kanskje var det for enkelt... Du bygde et hus. Du så på at det vokste. Og dett var dett. Jeg savnet noe fundamentært med spillet; ACTION!

Caesar II er et annet spill i den samme sjangeren, men den fortsetter hvor Sim City slutter... og legger til action, og til tider minner spillet mer om et strategi spill, som Centurion, mer enn noe annet. Før du begynner å ønske hodet mitt på et fat... Ja, Sim City hadde action i form av katastrofer, men Caesar II har dette også og mer til! Her kan du bli angrepet av barbarer, eller det kan oppstå opptøyer innenfor bymurene. Dette hoder deg på tå hev gjennom hele spillet fordi en kamp kan starte når som helst, og når den gjør det bør du ha militæret i orden. Så det å holde militæret friske og raske vil forsikre deg om at sivilisasjonen din vil blomstre.

Spillet finner sted i år 200 før kristus, i den romerske tidsepoken. Ditt oppdrag er å hjelpe den daværende Caesar å ekspandere det Romerske riket ved å erobre områder i utkanten av grensene. De forskjellige oppdragene forandres fra sted til sted, så du er nødt til å adaptere spillestilen for hvert av disse. Et oppdrag vil kanskje at du skal bygge en by med en høy produksjons-rate, mens en annen krever at du bygger en by med en viss sum innbyggere. Etter hvert som tiden går vil du få gaver fra Roma, og til tider vil det også komme en forfremmelse. Disse gavene kan være alt fra penger til nye bygnings-strukturer, så du vil alltid ha noe nytt du kan plassere i byen din. Husk at romerene var notoriske for å leve det søte liv, så de forventer seg sirkuser, offentlig bad, teatre, skoler og så videre. De blir aldri fornøyde. ;)

Når det gjelder historien i spillet...
Hva kan jeg si? De har jobbet hardt for å få frem alle de historiske detaljene. Jeg har ikke klart å se noen feil i den historiske delen av spillet... og dette kommer fra en som gjorde et års nitidig forskning på området. De har til og med klart å få frem hva romerne syntes om nabolag... (De gamle romerene likte ikke å måte dele gate med en militær bygning eller med fabrikker. Dette fikk dem til å føle seg mindre fornem. For de gamle romerene var status alfa omega!) Politikken i spillet er også svært grundig, og det gir deg et flott innsikt i det politiske livet i Romerriket. Forumet er svært bra laget og det gir deg fullstendig kontroll over alle aspektene til provinsen din. Den desidert viktigste funksjonen til forumet er Plebs-kontrollen. Plebs er nødvendig for å holde alt i gang.

Det virker for meg som om Caesar II er feilfritt på alle kanter. Grafikken er flott med mange detaljer på hver bygning, og det finnes mange videosnutter for spesielle hendelser. I tillegg har du de animerte menneskene og lyden som virkelig får liv i spillet.

Det er bare et eneste problem. (Dette er ikke noe Caesar II er ansvarlig for, bare så det er klart). Musa kan være litt vankelig å ha med å gjøre i DosBox, da spillet ikke er helt 100% kompatibelt med programmet. Men dette forverrer ikke karakteren til spillet, og det får derfor en klar femmer!

For meg er dette en forbedret versjon av Sim City. Så alle de av dere som satte pris på det, vil nok elske dette!

VIKTIG:
Du MÅ plassere spillet på C:\, da det ikke vil virke på andre harddisker.


advertisment

Reviewed by: Kosta / Screenshots by: Kosta / Uploaded by: Kosta / Translated by: Tom Henrik / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Simulationen
Theme:
perspective:
 
genre:
Strategie
Theme:
Verwalterisch,
perspective:
 
genre:
Simulationen
Theme:
Historisch, Verwalterisch,
perspective:
 
genre:
Strategie
Theme:
Historisch, Kriegsführung,
perspective:
Ninja Casino Games


Your Ad Here